RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmer om VM-medalje med Norge


Klare for VM: Røa stiller sterkt i U17-VM i Russland. Fra venstre: Aleksander Lie (hjemmeværende reserve), William Sandborg, Mikkel Hæger, Peder Langaard og Jakob Endsjø.
Klare for VM: Røa stiller sterkt i U17-VM i Russland. Fra venstre: Aleksander Lie (hjemmeværende reserve), William Sandborg, Mikkel Hæger, Peder Langaard og Jakob Endsjø.
Med fire spillere er Røa best representert i den norske troppen til U17-VM i bandy. I Russland er målet medalje.

RØA: Russland og Sverige er nok for gode, men vi har håp om pallplass, sier Mikkel Hæger.

Han er én av fire fra Røa i 16-mannstroppen til VM i Kirov. Også William Sandborg, Peder Langaard og Jakob Endsjø reiser østover, mens Aleksander Lie må finne seg i å være reserve.

Første gang

Også Truls Larsen fra Ullern og Jørgen Mykling fra Ready er VM-klare, slik at vårt område er meget godt representert i mesterskapet. I tillegg er også Ullerns Hans Petter Berntzen reserve.

I nyere tid er det første gang Røa har så mange med i et mesterskap. 92-årgangen har vært god i alle år, men dette er selvsagt kjempemorsomt, sier Hans Otto Hæger, som både er trener for Røa G92 og far til uttatte Mikkel.

Han håper landslagsutøverne etter hvert kan bli viktige bidragsytere for seniorlaget.

Nå håper jeg andre klubber holder seg unna spillerne. Dette er seriøse gutter og spillere for fremtiden, fastslår Hæger.

Gav aldri opp håpet

Sønnen Mikkel kan være ekstra glad for at han i dag er på plass i VM, der mesterskapet går av stabelen fra fredag til søndag.

Jeg har vært skadet lenge, men kom tilbake for noen uker siden. Jeg ga aldri opp håpet om VM-tur, og det gikk akkurat, smiler Røa-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere