Drømmeåpning for Bækkelaget

Direkte på TV og med nesten ni hundre tilskuere på tribunen, markerte BSK sitt gjensyn med eliteserien med tidvis strålende spill og seier over erkerivalen Nordstrand.

- Resultatet lyver veldig, men vi var mer agressive og fikk betalt for det. En stor kollektiv seier, mente Frode Scheie etter kampen.
BSK førte store deler av matchen, men Nordstrand var giftige på kontringer og spilte seg opp utover i andre omgang. Mot slutten var det imidlertid de nyopprykkede som var kaldest i avslutningene.
- Vi har noen rutinerte spillere som står fram, og flere og flere av våre lyktes etter hvert. Men, det er fortsatt mye å jobbe med og godt er det, fastslår Scheie.
- Du vil ikke høre snakk om medaljer?
- Det er latterlig. Vi har bare spilt én kamp og er fortsatt urutinerte på dette nivået. Men vi skal bli topp åtte, konkluderer treneren.

Ikke trent

Skadeforfulgte Heidi Halvorsen kom innpå utover i første omgang, og slo til med flere avgjørende redninger de siste ti minuttene.
- Det var kjempegøy. Det tok jo helt av! Jeg er fortsatt helt der oppe, gliste
hun strålende fornøyd.
Halvorsen har tilbragt de siste årene i danske Århus, men på grunn av ryggplager har hun omtrent ikke fått trent etter overgangen til BSK.
- De andre har jo løpt seg i hjel i sommer, og jeg må vel ta igjen for det nå, fryktet hun.

Slår tilbake

Sergej Demidov fikk ingen lykkelig debut for Nordstrand, men hang ikke med hodet etter kampslutt.
- Det ble tap, dessverre. Vi ble for overivrige, spilte litt for rask håndball og avsluttet ikke fra ideelle posisjoner mot slutten av kampen, mente han.
Han tror imidlertid på en rask revansje fra NIF-jentene.
- Det ble stang ut i dag, men jeg er overbevist om at vi slår tilbake. Vi må trene avslutninger og bli mer disiplinerte, men det kommer, advarte Demidov.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.