*Nettavisen* Nyheter.

Drømmekveld for metal-elskere

Sahg er et av tre store metal-band som blir å treffe i kveld i Torggata. Foto: FOTO: Steinar Knudsen

I dag fra 18.30 og utover kommer Norges største metal-band for å signere plater på Big Dipper.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sahg i aksjon. Foto: FOTO: Steinar Knudsen

SENTRUM: – Med dårlig skjult stolthet kan vi melde at vi i dag (mandag) får besøk av tre av metal-verdenens aller feteste band for platesigneringer! forteller platebutikken Big Dipper.

Anledningen er Dimmu Borgirs pågående europaturné som nå gjester Sentrum Scene. Enslaved og Sahg er med som special guests, og at alle tre bandene tar turen over gata til Big Dipper for å møte fansen.

Dimmu Borgir er Norges største metal-eksport noensinne og gjengangere på Billboard-lista, spellemannspriser, høye salgstall og enorme fanskarer over hele verden.

DIMMU BORGIR SIGNERER KL. 18.30

Dette skriver Big Dipper om Enslaved: ”Enslaved har med sine to siste utgivelser blitt et av våre absolutte favorittband i sjappa, med sine røtter i black-metal og vikingtematikk har de fra album til album brutt barrierer og vist evne til fornyelse og deres siste album kan vi anbefale fans av alt fra Mastodon til King Crimson og Pink Floyd uten å skjemmes.”

ENSLAVED SIGNERER KL. 19.30

Sahg har gjennom tre album vist at de er et av de mest spennende band å følge for de med sans for det tidlige 70-talls tungrock.

Big Dipper skriver: ”På førsteskiva var Black Sabbath-sammenlikningene uungåelige, men senere har også de (spesielt på det Enslaved-produserte nye albumet Sahg 3) dratt strikken videre. Et meget fett band som anbefales såvel live som på plate! ”

SAHG SIGNERER KL. 19.00

Big Dipper ligger i Torggata 16. Send oss gjerne dine bilder av metal-storhetene! nett@dittoslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.