Gå til sidens hovedinnhold

Drømmen lever

Ullevål tok en viktig hjemmeseier i helgens serierunde. Med 7-3 seier over Solberg lever fortsatt drømmen om seriemesterskap.

Sognsvann: Etter tap i toppoppgjøret mot Stabæk sist serierunde, måtte Ullevål vinne mot Solberg for fortsatt å henge med helt i toppen. Ni poeng av tolv mulige er fasiten for overraskelseslaget Ullevål etter nyttår.
De andre lagene har undervurdert oss litt
Thore Steinrem

Pangstart

Ullevål kunne ikke fått en bedre start i søndagens oppgjør på Idrettshøyskolen. Bare 17 sekunder var spilt da Jan Fredrik Løland gav hjemmelaget ledelsen. Ullevål hadde god kontroll i 1.omgang, men Solberg var farlig frempå ett par ganger. Men etter 17 minutter doblet Løland ledelsen, før kaptein Fredrik Falstad ordnet 3-0.
Vi spiller en bra 1.omgang, men vi har mye å gå på i 2.omgang, oppsummerer tomålskårer Løland.
Men det er klart vi er fornøyde med seier hjemme i dag, smiler han.

Vellykket

Ullevål startet også 2.omgangen bra etter både 4-0 og 5-0 ved henholdsvis Fredrik Falstad og John Andersson. Deretter reduserte Solberg to ganger i en god Solberg-periode.
Vi falt tilbake i 2.omgang og ble for mye med på deres spill, sier trener Thore Steinrem, som likevel er godt fornøyd med kampen.
Steinrem beskriver sesongen så langt med ett ord.
Vellykket, fastslår den erfarne treneren.
Og grunnen til det?
Først og fremst har vi klart å finne en spillerstil som passer oss veldig bra. For det andre trener vi godt. I tillegg har vi fått ett par forsterkninger siden forrige sesong. Og så skal du ikke se bort fra at de andre lagene har undervurdert oss litt, sier Steinrem og smiler.
Nå gjenstår tre seriekamper før sluttspillet starter.
Vi har tre tøffe kamper igjen hvorav to bortekamper, men jeg håper og tror vi vinner de, avslutter en fornøyd trener.

PS! I kampen mellom Stabæk og Mjøndalen vant bæringene knepent 5-4. Det betyr at Ullevål og Stabæk fortsatt er à poeng tre serierunder før slutt, men Stabæk er foran på målforskjell.

Reklame

Spinnville priser på Comfyballs!