Drømmen om Kalbakkendagen

Siden 2004 har Irmingard Kolflaath Riiser drømt om en egen Kalbakkendag. Lørdag gikk drømmen i oppfyllelse.

Nordtvet: Solen skinte da Nordtvet skoles korps marsjerte inn på parkeringsplassen til Kalbakken senter lørdag. Plassen var for anledningen omgjort til boltreplass for både store og små, da Kalbakken endelig fikk sin egen dag. Initiativtaker Irmingard Kolflaath Riiser ønsker å sette nærmiljøet i sentrum.
- Jeg begynte å jobbe i banken her i 2004, og allerede da synes jeg det hadde vært gøy om Kalbakken hadde fått sin egen dag til å vise frem all den aktiviteten som finnes i nærmiljøet. Nå har vi endelig fått det til, og det er veldig gøy, sa hun, der hun smilte om kamp med solen.

Mangfold

Både næringsliv, korps og forskjellige kulturelle og sportslige aktiviteter fikk vise seg frem lørdag. For de minste var det klovn og ringspill og for de litt eldre sceneshow og treningssenter. Kolflaath Riiser jobber i bank, og litt av ønsket var også at det lokale næringslivet skulle få vise seg frem.
- Det er litt viktig at folk vet hva som finnes i deres eget nærmiljø. Det er tross alt her de har hverdagen sin, og jeg tror det er viktig at folk vet at de ikke trenger å dra til sentrum for å finne aktiviteter, sier hun.
Og på spørsmål om hvordan det føles da endelig dagen står her, var svaret enkelt.
- Det føles veldig bra, både med været og oppmøtet og alt, avsluttet hun.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.