Gå til sidens hovedinnhold

Drømmer om større øy

Med konseptet Meg og kammeraten min sikter Martin Hagfors og Håkon Gebhardt seg inn på den yngre målgruppen. Men målet er å spille på en større scene om noen år.

GAMLE OSLO: At de ble kastet ut av musikkbarnehagen fordi de bråket for mye og måtte slutte i koret for at de sang for høyt, har ikke tatt motet fra dem for å spille på Miniøya.

HØR HGH PÅ MYSPACE

Drømmer om Storøya

Søndag 27. juni kan du oppleve bråkebøttene i Tøyenparken og gutta gleder seg til endelig å få dele musikken sin med et ungt og musikkinteressert publikum.

-HGH synes det er stort å få spille på Miniøya i år! Vi forventer således at folk blir avhengig og at vi får spille på Mellomøya om et par år. Deretter er målet å få spille på Storeøya om et tiårs tid, og vi ser da fram til å kunne få spille førsteplata Pignoise i sin helhet!, uttaler de i en pressemelding.


LES OGSÅ: Alt om Øya på Østkantavisa

Sterk musikk-CV

Martin Hagfors og Håkon Gebhardt har begge bakgrunn fra legendariske Motorpsycho, henholdsvis som låtskriver og trommis.

Østkantavisa på Twitter

I dag er de sysselsatt med å skrive, produsere eller fremføre musikk for seg selv eller andre. De har med andre ord et godt ry i musikkmiljøet, og nå står altså smårekruttene for tur.

Østkantavisa på Facebook

Til årets miniøya-konsert lover de å levere en publikumsinkluderende, upretensiøs og underholdende pakke som oser kvalitet.

Små rocketroll kan derfor glede seg til en konsert med trash-grassmusikk, som de selv kaller det, inspirert av musikk fra Amerika og Skjeberg, Irland og Sigdal, Norge og Portugal, Argentina og Romsdal, Finland og Toten, England og Hadeland, Frankrike, Moss og Romerike og mange andre land og riker.


LES OGSÅ: Øyafestivalens hjemmeside

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin