Gå til sidens hovedinnhold

Drømmer om verdenstoppen

Regn og vanskelige spilleforhold til tross – Holmenkollen Tennisklubb sto som arrangør for et meget vellykket Regionsmesterskap.

HOLMENKOLLEN: Samtlige av lørdagens kamper ble flyttet og spilt på riksanlegget på Hasle, mens alle søndagens kamper gikk som planlagt i Bjørnveien.

Del på Facebook

Spennende finale

14-år gamle Christoffer Fasting fra arrangørklubben var én av mange som imponerte på den våte og tunge grusen.

I finalen for gutter under 16 år fikk han dog tøff motstand fra Marius Røine (Njård), men med 2–1 i sett (6-4,3-6,6-4) sikret han en fortjent seier til slutt;

– Det ble en spennende kamp. Jeg startet strålende og ledet 4–0 i første sett, men ble etter hvert passiv og Røine fikk komme inn i kampen, sier en allikevel godt fornøyd seierherre.

Fasting er en spiller som gir veldig mye av seg selv og tidvis hører man enkelte utbrudd – på godt og vondt;

– Tidligere så kunne jeg fort gå sur og tape kamper grunnet dette, men det har jeg jobbet mye med og nå klarer jeg å beholde fokus selv om det av og til kan svinge litt i prestasjonene. Det at jeg skriker og kjefter litt innimellom bare skjerper meg, fortsetter unggutten med et lurt smil.

Utvikling

Fasting har ikke spilt tennis i mer enn tre år, men er allerede ranket som nummer fem i Norge blant spillere født i 1996, dette borger naturligvis for en optimisme hos spilleren;

– Det var en stor prestasjon å vinne denne turneringen her, nå er mitt neste mål en pokal i NM. På sikt så satser jeg på å gjøre det best mulig selvfølgelig – og drømmen er helt klart å nå opp blant de beste i verden, avslutter tennistalentet.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?