RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drosjekunde gikk berserk på Bjørndal


Drosjesjåfør Jama Abdullahi fikk knust frontruten på drosjen han kjører da en mannlig kunde slo seg vrang på Bjørndal i ettermiddag.
Drosjesjåfør Jama Abdullahi fikk knust frontruten på drosjen han kjører da en mannlig kunde slo seg vrang på Bjørndal i ettermiddag.
En drosjekunde mistet fatningen og knuste frontruten på drosjen han var passasjer i på Bjørndal i ettermiddag.

Bjørndal: Han ble sint og slo albuen i frontruten slik at den knuste, forteller drosjesjåfør Jama Abdullahi til Nordstrands Blad like etter hendelsen på Bjørndal.

Den mannlige drosjekunden ble plukket opp på Legevakten sammen med en kvinne og to barn ved halv totiden i ettermiddag. De ba om å bli kjørt til Granbergstubben på Bjørndal.

Da de kom fram ba mannen drosjen om å vente fordi de skulle videre etter å ha skiftet klær i en leilighet i Granbergstubben borettslag. Drosjesjåfør Jama Abdullahi ba kundene betalte før de gikk inn, men da ble mannen rasende og knuste frontruten på drosjen med albuen.

Den kvinnelige passasjeren skal ifølge drosjesjåføren ha forsøkt å roe ned mannen, uten at dette hjalp.

Mannen, kvinnen og de to barna forlot så stedet og forsvant inn i et av byggene i borettslaget.

Politiet ble tilkalt og kom til stedet like etter klokken 15. Politiet gikk inn i borettslaget for å finne mannen, uten at dette ga noe resultat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere