RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drosjesjåfør meldte egen påkjørsel


 
 
Drosjesjåfør kjørte på parkert lastebil tirsdag kveld og la igjen lapp til eieren. - Eksemplarisk når uhellet er ute, melder politiet. Les politiloggen her.

PILESTREDET: En 64 år gammel drosjesjåfør var riktig uheldig ved Fagerborg kirke i går kveld kl. 23.29. Av grunner som ikke er klarlagt kjørte drosjen rett på en parkert lastebil og fikk skader i fronten. Drosjesjåføren la igjen en lapp på lastebilen og ringte til politiet og ga beskjed. Eksemplarisk når uhellet er ute og det blir en forsikringssak ut av det.

Forvirret dame fulgt hjem

MAJORSTUEN: Kl. 23.50 ble det meldt om en 88 år gamle kvinne som ikke kunne gjøre rede for seg på Majorstuen. En politipatrulje fant ut hvor kvinnen bodde og sørget for at hun kom trygt hjem.

Fotoutstyr ramlet av bil

NILS JUELS GATE: kl. 01.08 tok en bil en litt for krapp sving i Niels Juels gate og i farten datt noe fotoutstyr og et fotostativ av bilen. Politiets melder ventet på stedet og politiet tok utstyret med seg til Sentrum politistasjon som hittegods.

Kvinne ba og hjelp og fikk hjelp

BISLETT: Fra en leilighet på Bislett kom det kl. 02.43 melding fra en kvinne som hadde falt i leiligheten sin og trengte hjelp. Politiet rykket ut og fant etter litt fram til den aktuelle leiligheten. En ambulanse kom også til stedet og tok seg av den 75 år gamle kvinnen.

Ordensforstyrrelser på bar - en pågrepet

OSLO SENTRUM: kl. 03.05 ble det meldt om slåsskamp på en bar i Oslo sentrum. Politiet tok seg inn på stedet og fikk fort kontroll. En 22 år gammel mann var truende mot politiet og ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere