RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drosjesjåfør stakk av


 
 
Kvinne la igjen en veske i drosjen da hun gikk inn på utestedet for å hjente noe hun hadde glemt. Når hun kom ut igjen hadde drosjesåføren forduftet. Les politiloggen her.

OSLO SENTRUM: I natt kl. 01.43 skulle to kvinner ta drosje hjem fra et utsted i Oslo sentrum. Da de kom inn i bilen, kom den ene kvinnen på at hun hadde glemt noe inne på utestedet, og lot veske m.m. ligge igjen i bilen.

Da hun kom tilbake var drosjen kjørt. De to kvinnene på 18 år vet hvilket selskap drosjen kjørte for, og saken vil bli anmeldt i løpet av dagen.

Politiet kjørte hjem den ene kvinnen, mens den andre ble hentet av en slektning.

Brant bål ved Vestre elvebakke

OSLO SENTRUM: Kl. 04.13 ble det meldt om et bål ved Vestre Elvebakke. Det var fem, seks personer som brant et bål, og hevdet at de holdt på å brenne søppel. Politiet forsøkte å slukke bålet, og lykkes med dette. En 29 år gammel mann er mistenkt i forbindelse med bålbrenningen. Politiet har hans identitet.

Bortvist fra Nationalteateret stasjon

OSLO SENTRUM: kl. 04.54 ble det meldt om en mann som slo og sparket rundt seg på Nationalteateret stasjon. Politiet kom til stedet og fant mannen mellom to brusautomater. Den 21 år gamle mannen ble bortvist fra stedet til i dag.

Kvinne med høy promille

SKØYEN: Kl. 14.17 onsdag fikk politiet melding fra en mann som hadde tatt bilnøklene fra en kvinne som var beruset og hadde kjørt bil. Dette var på Skøyen.

Han hadde sett henne kjøre, og hadde kontroll på henne til politiet ankom. Kvinnen blåste en alkotest som viste høy promille. Hun hadde trolig både drukket og tatt piller.

Bilen ble tauet inn og kvinnen - på 33 år - tatt med til arresten i Politihuset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere