Gå til sidens hovedinnhold

- Du er jo senteret!

Heidrun Bugge (63) har jobbet som kokk på Tåsen seniorsenter i 20 år. Forrige uke takket hun for seg.

Tåsen: - Hun er et fantastisk menneske og jeg kommer til å savne de samtalene vi har hatt om morgenen eller når jeg tusler inn på kjøkkenet hvis det blir litt vel stille inne på kontoret, sier leder av Tåsen seniorsenter Gro Strand.

Godt miljø

Opprinnelig jobbet Heidrun Bugge på Lambertseter sykehjem, men da hun kjøpte seg et sted i Solvang kolonihage passet det så mye bedre med seniorsenteret på Tåsen. Jobben sto ledig den, og dermed ble det der hun skulle bli.
- Miljøet her, menneskene, brukerne og mine kollegaer. Jeg kommer til å savne de veldig. Jeg tror faktisk ikke det har gått opp helt for meg ennå, jeg innbiller meg bare jeg skal på ferie. Neste helg drar jeg nemlig sammen med familien min til Florida og det gleder jeg meg veldig til. Men hva som skjer når jeg kommer hjem og setter meg, ja det er jeg mildt sagt usikker på, sier Bugge.
Et 70-talls mennesker var til stede på Tåsen seniorsenter tirsdag for å markere den spreke kokkens overgang til pensjonisttilværelsen. Og noen våget seg også en tur på kjøkkenet før den store talen.
- Neimen fru Nilsen, det skulle du ikke, da. Også så vakre. Dette var både overraskende og hyggelig, smiler en rørt Bugge.

One of a kind

I samlingssalen er det duket for hyggelig ord både fra leder av senteret, Sanitetsforeningen og Brukerrådet. Og felles for dem alle er at de ikke helt vet hvordan de skal kunne klare å erstatte Bugge.
- Vi har jo fått inn en ny kokk nå og han er vi også svært fornøyde med. Det er klart, det blir ikke det samme, men det trenger det jo ikke heller, sier Strand.
Med to store blomsterbuketter, blomster i vase og to gavekonvolutter er Bugge tydelig fornøyd med dagen. Og hun stiller mer enn gjerne opp på et bilde for lokalavisen.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer