Du kan kåre beste undergrunnslåt

I morgen kan du avgjøre hvem som har laget Norges beste undergrunnslåt.

I morgen kan du avgjøre hvem som har laget Norges beste undergrunnslåt. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: CLIPART

Lørdag skal Norges beste undergrunnslåt kåres på smuget og du kan være med å bestemme hvem vinneren er.

SENTRUM: – Frem til jul skulle folk stemme frem de fem beste artistene, og fra 25.desember til lørdag har det kun vært mulig å avgi stemme på disse fem, sier daglig leder i Demotape, Jens-Christian Bjerkek.

Og i morgen avgjøres det hvem av dise fem up-and-coming artistene, som står for Norges beste undergrunnslåt.

Vinneren får musikkutstyr for 100.000 kroner

Det er 4SOUND Norge og Demotape AS, som i hele høst har hatt en konkurranse, der hvem som helst har kunnet stemme låtene de synes var best på demotape.no.

I morgen, lørdag, skal de fem, som har fått flest stemmer spille på Smuget i Oslo og slåss om førstepremien, som er musikkutstyr for 100.000 kroner.

– Ingen vet hvor mange stemmer disse har fått før lørdag, da offentliggjør vi stemmene og kårer vinneren, forteller Bjerkek.

– Det er ekstremt mange gode artister i Norge, som ytterst få vet om. Dette er en enorm anledning for disse artistene å vise seg frem samtidig som de får anledning til å vinne alt det utstyret de trenger til et komplett spillerom. Det eneste de mangler er vegger, sier Ottar Langåsdalen, markedsansvarlig i 4SOUND Norge.

Festen på Smuget skal være for alle

Du kan selvsagt fortsatt stemme på din favoritt, mellom de fem bandene (se fakta), og i morgen er det gratis inngang og åpent for alle over 18 år på Smuget. Dørene åpner klokka 18 og konserten starter allerede klokka 19. Her skal alle de fem artistene spille to sanger hver.

– Vi har ønsket at både konkurransen og festen er for alle, ikke bare de som er langt over gjennomsnittet interessert i musikk. Dette ser vi på som en enormt god mulighet til å vise «mannen i gata» hvor mye bra musikk som finnes utenom topp 20-listene, sier Bjerkek.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag