RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KLINTE TIL: Izabela Duda klinte til mot gamleklubben sin Storhamar, her representert ved Karoline Fredriksen (venstre) og Maja Jakobsen.
KLINTE TIL: Izabela Duda klinte til mot gamleklubben sin Storhamar, her representert ved Karoline Fredriksen (venstre) og Maja Jakobsen. Foto: Foto: Arild Jacobsen

Duda & Co reddet poeng mot Storhamar

Izabela Duda var sentral med sine sju mål mot gamleklubben Storhamar da håndballdamene til Oppsal klarte 22-22 i Oppsal Arena.

OPPSAL: - Klart vi ville vinne, men alle vet at Storhamar er et kjempebra lag - så ett poeng er greit, sier Duda.

33-åringen banket inn sju mål mot gamleklubben sin, og den polske storskytteren var god i førsteomgangen hvor hun fikk spille nogenlunde fritt. Ettter pause sto Duda med "merke" i samtlige 30 minutter.

LES OGSÅ: Bittert nederlag for Oppsal

- Det er dritkjedelig, men sånn er det. Jeg var langt nede etter Flint-kampen forrige søndag hvor jeg hadde "merke" i hele kampen, men jeg må bare lære meg å tenke positivt, sier Duda.

Hadde sjansen

Storhamar ledet kampen stort sett hele tiden, men da Mari Hegna ga Oppsal 22-21 - tre minutter før slutt - øynet mange i Oppsal Arena muligheten til to poeng.

Hegna fikk muligheten til å øke ledelsen minuttet før slutt, men bommet - og isteden utlignet Maja Jakobsen til 22-22 halvminuttet før slutt.

Oppsal fikk sjansen til å avgjøre, men klarte ikke å komme til en eneste avslutning - og surret isteden bort ballen i sluttsekundene.

 - Jeg tror bare vi tenker at vi ikke må avslutte for tidlig og få en kontring i mot. Så glemmer vi klokka littt, sier Kamilla Røed Ersek.

LES OGSÅ: Oppsal jublet mot slappe Stabæk

- Dere gjør 22 feil i kampen, hva tenker du om det?

-  Det er alt for mange. Vi kaster bort ballen alt for mye, og det må vi jobbe med på treninga, sier 28-åringen.

- Fornøyd med ett poeng?

- Akkurat nå er det litt surt å ikke vinne, men når vi får tenkt oss om litt så er ett poeng dritbra mot Storhamar, sier Ersek.

Teodorovic fornøyd

Trener Djordje Teodorovic var fornøyd med poengdeling mot Storhamar.

- Hvert eneste poeng vi tar er gull verdt, og jeg er veldig fornøyd med innsatsen og forsvaret. Det er det høyt nivå på, sier Oppsal-treneren.

De siste ukene har det sving veldig av Oppsal. For to uker siden var det helt bånn i bøtta i bortekampen mot Glassverket, noen dager etter kom oppturen mot Stabæk.

LES OGSÅ: Glassverket utklasset Oppsal

For en uke siden kom en skikkelig nedtur borte mot Flint i Tønsberg.

- Kampen mot Storhamar er et skikkelig steg i riktig retning fra Flint forrige helg, og nå skal vi jobbe hardt får å stabilisere oss på dette nivået, sier Teodorovic.

- Dere gjorde 22 feil, 15 av dem i førsteomgang mot Storhamar?

- Vi har en jobb å gjøre med angrepsspillet vårt. Vi hadd trøbbel med forsvaret, men tok tak i det på treninga. Nå skal vi ha fokus på angrep, sier Djordje Teodorovic.

PS! Keeper Marie Sundfør Tømmerbakke hadde 12 redninger, og ble kåret til Oppsals beste spiller.

Se tabellen i Postenligaen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere