RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dugnad i Friggland


 
 

Champagneflaskene er rydda bort, spillernes festsnus er tørka opp, og de aller største ordene som man tar fram bare ved de festligste anledninger, er låst inn i skapet sammen med sølvtøyet. Sjaketten er igjen erstatta av tvilsomt luktende arbeidstøy. Ingen skal si at Frigg hviler på laurbærene. Herfra og fram til jul kommer det til å være lys på Friggbrakka 24/7. Vi er igjen inne i en Friggs historiske flytsoner. Hvordan skal vi bruke den til å bli en permanent toppfotballklubb?

Kjelsås er en av klubbene vi kan møte neste år.
De har ikke vært nede i 3. divisjon på 30 år. KFUM rykka opp fra 3. divisjon i fjor og fikk en flott 4. plass i fjor. Ullern som rappa plassen vår, gikk opp som en løve og ned som en loppete skinnfell. Nøkkelen til fortsatt suksess er å legge et fleksibelt løp som både kan forfølge flytsonen vi er og se om den rekker gjennom hele divisjonssystemet, samtidig som stenpåsten-byggerne får drive på med sitt. Oslofotballen er i ferd med å rakne, og det skal ikke mange 3-poenger til neste år før vi er hele Oslos frelsere. Bevarer vi flytsonen lenge kan alt skje, bare ikke at vi kan vinne Premier Legue, som jeg i gledesrusen utbasunerte under en festtale etter at opprykket var et faktum.

Samtidig må vi de bygge de berømmelige sten på sten
som gjør at vi har et solid fundament når flytsonen takker for følge og setter oss av. I høst skal vi ferdigstille klubbhåndbok, utdanningsplan, sportplan og strategiplanen Frigg 2014. Hele Friggland skal støvsuges for å finne de rette bedriftene som vil være med veien videre opp i 2. divisjonsspill og oppover. Alle hoder skal tømmes for å finne inntektsbringende tiltak. I 2.divisjonsklubben, der utgiftene blir flere, men inntektene ikke nødvendgvis større, utgjør "diverse tiltak" ca 40% av klubbens økonomi.

Så kjære Friggere i alle land. Dere skal ikke bare forene eder, men tømme både avtaleboka og lommeboken når dere får en telefon fra oss i klubben. Du bygger ikke et eventyr på luft og kjærlighet, selv om kjærligheten til klubben tar oss langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere