RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dugnadsånd på Holmendammen

Tradisjonen tro møtte Ris Vel og Sportsfiskerne opp til årlig dugnad ved Holmendammen. Raker, koster og maling var på plass for å få friluftsområdet fint.

Holmen: - Vi har alltid en dugnad i året, hvor vi rydder opp etter vinter, forteller styremedlem i Ris Vel, Randi Mossige Baumgartner.

Lite søppel

Mossige Baumgartner synes det er svært hyggelig at så mange stiller opp.
- Vi retter oss etter sportsfiskerne, men mange medlemmer av Ris vel og gode naboer møter også opp for å ta i et tak, sier hun og deler hun malingskoster og spann.
- Blant oppgavene som skal gjøres er å stusse på grener og busker som har vokst seg store eller er i veien, male benker og rake og rydde søppel, sier Mossige Baumgartner.
Hun forteller at friluftsområdet er lite plaget med forsøpling og hundelort.
- Det er ikke meningen at friluftsområdet skal være prikkfritt, men vi rydder opp så godt vi kan under dugnaden, smiler Mossige Baumgartner.

Ivrige turgåere

- Vi synes det er flott å være med på å få området fint til våren, sier medlemmer av Ris Vel, Cecilie Bugge og Else Fearnley Hvas, som er i full gang med å male benker.
Begge er ivrige brukere av området til turgåing, og naboer til Holmendammen.
- Hovedmotivasjonen for å stille opp på en dugnad som denne, er vel at det er hyggelig at det ser pent ut der man ferdes, smiler Bugge.
Fearnely Hvas supplerer;
- Vi er stolte av parken, og da er det hyggelig å hjelpe til når Ris Vel arrangerer dugnad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere