RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dumper søppel i Maridalen


Det var «variert» søppel som ble dumpet i Maridalen forrige uke - blant annet gamle sofaer, badekar, men også barnesete og gamle, brukte bleier.	Foto: Kristin Tufte Haga
Det var «variert» søppel som ble dumpet i Maridalen forrige uke - blant annet gamle sofaer, badekar, men også barnesete og gamle, brukte bleier. Foto: Kristin Tufte Haga
Søppel og gamle møbler dumpes i Maridalen. Det koster Friluftsetaten årlig millioner å rydde opp etter andre, sier presseansvarlig Anne Aakervik.

MARIDALEN: Natt til forrige tirsdag dumpet noen to lass med søppel og gamle møbler i veikanten i Maridalen (kommunal grunn), mellom Sanner Gård og Sandermosen.

Finner vi gjerningsmann, politianmelder Friluftsetaten slik dumping, så sant det ligger innenfor Friluftsetatens ansvarsområde, og ikke på privat grunn, sier presseansvarlig Anne Aakervik.

Eksakte tall på hva dette koster kommunen årlig, kan jeg ikke gi nå. Men i fjor brukte vi 17 millioner kroner på rydding av søppel i bysonen. Og da kommer slik søppeldumping som den i Maridalen og lignende steder i tillegg, til noen hundre tusen kroner i året, sier Aakervik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere