RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Arkivfoto

Dumpet søppel – måtte rydde selv

Dumping av søppel er et tilbakevennende problem. Men blir man oppdaget, kan det få konsekvenser.

SKULLERUD: Det fikk fire personer erfare søndag kveld. De ble oppdaget da de kastet blant annet en del plast-søppel ved Sagdammen ved Skulleruddumpa. En person så dette, og varslet politiet. De satte kursene sørover på E6, og fikk stoppet en aktuell bil ved Taraldrud. Der ble den beordret snudd, kjørte tilbake til søppelplassen, og de fire karene i alderen 25-31 år ble satt til å rydde opp. De må nå også forholde seg til en anmeldelse for forsøpling.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg i helgen:

Buss mot taxi

RYEN: Fredag ettermiddag ble det meldt om en trafikkulykke ved en busslomme i Enebakkveien ved Raukveien. En buss og en taxi kjørte på hverandre. De to sjåførene ble kjørt til legevakten.

Røyk i garasje

MANGLERUD: Fredag ettermiddag ble det oppdaget røyk i garasjeanlegget under Manglerud senter.  Sannsynligvis stammet denne fra en dieselvarmer som var blitt litt for varm. Det ble ingen skader ut over ubehagelig røyklukt.

Fikk en ødelagt tann

BRYN: En uoverensstemmelse mellom to 45 år gamle menn ved Olsen på Bryn resulterte i at den ene fikk ødelagt en tann. De to må gjøre opp seg imellom eller anmelde forholdet. Politiet fikk melding om ”kampen” klokken 23.45 fredag kveld.

Vekket hele oppgangen

BØLER: Beboere i en oppgang i Bølerbakken ble litt før klokken 02 natt til lørdag vekket av bråk. Politiet ble varslet. Det viste seg at en 19 år gammel kvinne/jente ville inn til en beboer, men ble nektet. Dermed begynte bråket som gikk ut over de øvrige nattesøvnen til beboerne i oppgangen. Hun ble transportert bort av politiet med beskjed om å holde seg unna.

Fant ikke bilen

MANGLERUD: Lørdag formiddag meldte en kvinne at bilen hennes var stjålet. Den hadde stått parkert på en privat parkeringsplass i Rugveien på Manglerud, og var blitt borte i løpet av uken.

Lagde kø

ABILDSØ: Lørdag ved 17-tiden meldte flere om trafikale problemer på E6 ved Abildsø. En taxifører sto langs veien og skiftet hjul og hindret med dette den øvrige trafikken. Da politiet kom til stedet, var bilen borte.

Røyk fra fjernvarmerør

HOLMLIA:  Lørdag kveld ble det oppdaget at det kom røyk fra et hull i bakken ved Hallagerbakken skole. Politi og brannvesen kom til stedet og varslet etter hvert Hafslund i og med røyken mest sannsynlig kom fra et ødelagt fjernvarmerør.

Brukte hele kjørebanen

MOSSEVEIEN: Politiet får stadig meldinger fra trafikanter som forteller om uryddig kjøring. Slike meldinger kom fra Mosseveien innover lørdag kveld. En bil brukte hele kjørebanen og hadde svært varierende hastighet. Bilen ble stoppet ved avkjøring til Holmlia. Det ble tatt alkotest av den 38 gamle førere, men den viste ikke utslag. Noen forklaring på den uryddige kjøring hadde ikke sjåføren. Han fikk kjøre videre.

Mistet strømmen

BEKKELAGSHØGDA: Søndag kveld ble det mørkt i husene i Skogholtveien på Bekkelagshøgda. Årsaken var at det oppsto kortslutning og brann i en stolpe i veien. Det brant i treverket. Brannvesenet og Hafslund fikk ordnet, og strømmen var i orden igjen etter et par timer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere