RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dunderbeist på Garage


 
 
Skurkeorkestret Dunderbeist er tilbake er tilbake med nytt album. Fredag 15.mai er det Release Party på Garage.

18. mai slippes Dunderbeist sitt andre album 8 Crows & Counting, men du trenger ikke vente så lenge med å høre mesterverket.

Hele albumet ligger nå ute på bandets myspaceprofil for eksklusiv forhåndslytting. Så skru opp lyden til 12 og følg denne linken: http://www.myspace.com/dunderbeist

Oktetten fra Hamar debuterte i fjor med skiva second hand theft (tributes vol IV), og har siden den gang turnert det ganske land med sine røverstreker og forrykende liveshow. Mange har allerede omtalt de som Norges beste liveband, noe bandet selv mener er en kraftig undervurdering.

I januar gikk Dunderbeist tilbake i studio, med samme team som forrige gang, nemlig seg selv, for å spille inn oppfølgeren. 8 crows & counting er en del mørkere i uttrykket enn forgjengeren. Hardere, tightere, tøffere og definitivt (om mulig) enda bedre.

Dunderbeist består av blant annet medlemmer fra nå oppløste Stonegard, Krace samt noe annet rusk og rask de har funnet langs landeveien.

- Hvis den første skiva var en ekspedisjon til ukjente territorier, som stoppet innom forskjellige sjanger-øyer og plyndret alle godsakene vi kom over der, så har vi denne gangen ankommet vår destinasjons-øy og startet opp vår primale koloni av skurker og røvere der, som baser rundt i tjuvgodset vårt, sier vokalist Grim de la Krim om den nye plata.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere