*Nettavisen* Nyheter.

Duppeditter for et enklere liv

12. mai åpnet butikken for deg som vil gjøre hverdagslige ting lettere. Sverre Stensen er mannen som hjelper deg med å finne de rette produktene.

Majorstuen:- Det føles deilig å endelig åpne denne butikken, forteller hjernen bak "Enklere Liv", Sverre Stensen, som er storfornøyd med butikklokalet på Majorstuen. Butikken er full av ulike produkter som kan gjøre ting enklere i hverdagen. Her finner du ting som kan hjelpe deg å finne nøkler, noe som hjelper deg å kneppe knapper eller løfte benet opp i sengen. Om du skal løfte esker, kan du kjøpe et håndtak som gjør det lettere å bære. Det er krykker med fjærer og ulike treningssykler. Enkle mobiler og neglklippere. Her finnes det meste.

Først i verden?

- Vi har 50 leverandører fra hele verden, blant annet steder i USA og Asia, sier Stensen.

Han stusset lenge over hvorfor det var så dårlig utvalg av ting som gjorde livet enklere. Etter å ha utformet ideen i et halvt år, tok han sjansen og startet bedriften.
- Jeg ville samle alle produktene som er med på å lette hverdagen på ett sted. Vi er den første butikken i verden som gjør dette her, mener Stensen.

Produktene som er her, kan være til nytte for de som sliter med fysiske problemer, men også andre.
- Det finnes ting for dem som har vond rygg og har vansker for å bøye seg, det finnes ting for de som ser dårlig. Disse produktene er her for å hjelpe. Også de som er helt friske, forteller den stolte eieren og legger til at man fort kan finne gaver til de som har alt.

Noe for enhver

Firmet ble etablert i august i fjor, da holdt "Enklere Liv" til på Alnabru.
- Det er et lager og kontorer der. Vi ville åpne en butikk, sier eieren, som håper at kundene vil ta dem godt i mot.

- Folk kan droppe innom her, det er sikkert noe for enhver her, avslutter Stensen, mens han gjør ferdig siste del av utstillingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.