RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sara Media sørger for at geita ikke skal gå sulten.
Sara Media sørger for at geita ikke skal gå sulten.

Dyreliv på sletta

I helgen var det full anledning til å stifte nærmere bekjentskap med ponnier, kalver, sauer, geiter og griser for både små og store på Ekebergsletta.

Ekeberg: EKT Rideskole og Husdyrpark åpnet portene i helgen og inviterte blant annet til ponniridning og nærkontakt med de andre dyrene på dyretunet. En uheldig besøkende fikk riktignok litt vel nær kontakt, da en sinna bukk valgte å gå til frontalangrep på jakt etter mat. Heldigvis tok ikke mannen skade, og kunne le av episoden med den hissige bukken.

Ponnien Olli

Sauene var imidlertid vennligere stilt og fikk til gjengjeld klapp og kos fra Oliver Linden (3) og mamma Sidsel Linden fra Hellerud.

Det er første gang vi er her, men det blir nok ikke siste gangen. Vi har vært ekstra heldige med så fantastisk vær som det er nå, sier Sidsel som også har fått følge av en venninne og hennes barn.

Sauene var veldig fine, sier Oliver.

Men aller mest stas var det da Oliver kom over en ponni som het Olli, kan mamma fortelle, før turen går for å stille seg i kø for å ri.

Marsvin med appetitt

En fornøyd geit har skaffet seg en god venn i Sara Media på seks og et halvt fra Rygge.

Jeg hadde på meg pysjen helt til jeg skulle dra hit i dag. Nå har jeg ridd én gang på hest og hoppet på trampoline, sier hun.

Fem år gamle Helene Hole fra Bekkestua har rukket å klappe en høne, se på geitene og ri to ganger. Bestemor og bestefar venter mens Helene rir andre runde og kan fortelle at hun har både kanin og marsvin hjemme hos dem.

Marsvinet spiser mye fortere enn det jeg gjør, forteller Helene, idet hun klatrer av hesten. Kakao og niste er neste på programmet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere