RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyrene i Bjørndalskogen

Ti år med teaterglede stod på plakaten da Bjørndal barne- og ungdomsteater inviterte til jubileumsforestilling i går.

BJØRNDAL: "Dyrene i Hakkebakkeskogen" av Thorbjørn Egner var det publikum fikk servert. Noen få minutter over seks var nervene i spenn både blant skuespillere og foreldre i salen. Og til lune gitartoner kom selveste Mikkel Rev inn på scenen. Mye sang og musikk hører til Egners historier.

Publikumskontakt

Bjørndal skoles aula var ett hakk for liten når det ble invitert til lokalt barneteater. Ikke en eneste ledig stol var å se, og publikum stod som pryd langs veggene. I Oslos "unge" bydel var det selvfølgelig en rekke barn på plass. De satt med store, spente øyne på de aller første radene. Handlingen den kunne de fra før, men det ødela ikke iveren for det. Ros skal de unge skuespillerene ha for sin gode publikumskontakt. Her ble publikum dratt inn i handlingen på ensvært god måte.

Bare jenter

Mange roller skulle fylles i barnestykket. Og her var det ikke snakk om å være kresen på rollefigurens kjønn. Ikke en eneste gutt var å skimte på rollelisten i barneteatret. Men jentene fikset jobben uten problemer. De spilte sine roller med maks innsats. Publikum kunne kose seg med popcorn til en morsom forestilling. Det tekniske må også få sin ære for denne forestillingen. Både lys og lyd var upåklagelig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere