RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prisene varierer riktignok flere titalls ører, men generelt kan vi vel konkludere med at det koster å kjøre bil i Oslo. ALLE FOTO: NILS SKUMSVOLL
Prisene varierer riktignok flere titalls ører, men generelt kan vi vel konkludere med at det koster å kjøre bil i Oslo. ALLE FOTO: NILS SKUMSVOLL

Dyrest drivstoff i vest

Både bensin og diesel er dyrest på vestkanten, viser lokalavisenes uhøytidelige pristest fredag. Uno X på Hauketo er dagens prisvinner.

OSLO: Vi tok turen helt fra Statoil på Lilleaker i vest til Esso på Holmlia i sør.

Dyrest på Smedstad og Ullern

Blant de 19 stasjonene vi kjørte innom var det Shell på Ullern og Statoil på Smedstad som hadde den dyreste Oktan 95 i pumpene, med tolv kroner og syttiåtte øre for literen. Statoil på Lilleaker kom «dårligst» ut på diesel. Elleve kroner og nittitre øre skulle de ha for literen i formiddag.

Billigst på Hauketo

Det er kanskje ikke så overraskende at Uno X kom billigst ut av det både på diesel og bensin. Hele 36 øre literen sparte du i dag om du kjørte innom de ubemannede pumpene på Hauketo. Essos ubetjente pumper på Holmen kostet imidlertid 20 øre mer, så at stasjonen er ubetjent betyr ikke nødvendigvis at stasjonen er billigst.

Ikke den beste dagen

Nå er det kanskje ikke så mange av oss som gidder å kjøre byen rundt for å spare noen øre på literen, men om du regner litt på det viser det seg fort at du kan spare noen tusenlapper i løpet av et år, avhenig av hvor mye du kjører da selvsagt. I tillegg må du beregne kjørelengden til den billigste bensinstasjonen. Til orientering er det slik at stasjonene stadig setter prisene opp og ned om hverandre, noe som gjør at resultatet av denne testen kun er å betrakte som hundre prosent riktig i dag, fredag. Søndag kveld og mandag går tradisjonelt for å være de rimeligste dagene å handle bensin i løpet av uka.

Trykk på bildet for å se hva bensinen kostet på de forskjellige stasjonene i Oslo!HAR DU MENINGER OM DENNE SAKEN, ELLER TIPS TIL HVOR DU KAN HANDLE BILLIG BENSIN OG DIESEL? KOMMENTER SAKEN I FELTET UNDER ARTIKKELEN!


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere