RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyrt matkaos på Oslo Horseshow


FLOTT: Et flott årets Oslo Horse Show - her Lorenzo i aksjon Men kiosk/matsalget var ikke så flott.
FLOTT: Et flott årets Oslo Horse Show - her Lorenzo i aksjon Men kiosk/matsalget var ikke så flott. Foto: Roger Svalsrød, Hesteguiden
Oslo Horse Show er en flott opplevelse, det er derimot ikke et noe kaotisk serveringstilbud med dertil dyre priser for billigmat.

OSLO: Nylig avviklede Oslo Horse Show i Telenor Arena var flott, men alt det andre var ikke så flott.

 
 

– For det første så var det lange køer foran kioskene, og køene var ikke spesielt organiserte – de med spisse albuer snek seg blant annet fremover i køene, forteller publikummer Inger Lise Lørenskogen, og som for øvrig skryter av selve showet.

– Og når man da endelig kom frem til salget, kanskje etter én time - så var det ikke mye å velge mellom heller – det meste var rett og slett utsolgt, sier hun.

Selve “showprisen” kostet kroner 540,-.

– I tillegg gjorde det ikke akkurat saken bedre å da måtte betale hele 140 kroner for to pølser i lompe, en brus og en kvikklunsj! Det er jo heller ikke lov å ta med noe som helst inn på showet – av verken mat eller drikke, alle veskene blir jo også kontrollert, sier Lørenskogen (Maridalen).

Viser til Telenor Arena

Leder for Oslo Horse Show kjenner godt til problemstillingene rundt matsalget, og også at det ikke er første året dette skjer.

– Og vi er enig i at det ikke er spesielt billig å kjøpe mat under showet, men det er Telenor Arena som står for dette salget, og bestemmer prisene. Vi har også fått andre henvendelser vedrørende kaoset i forhold til matsalget, og kommer selvsagt til å ta dette opp med Telenor Arena, ifølge daglig leder Morten Aasen, som legger til at showet siste lørdagen hadde hele 7500 besøkende.

– Når det er sagt, så er det best for selve showet å ha det i Arenaen, så neste år blir på samme sted, sier han.

Viser til cateringsselskapet, som beklager

Telenor Arena viser videre T.A. Catering AS som har ansvaret for matsalget. De lover forbedringer, men ikke billigere mat.

– Våre priser er restaurant priser, på helt lik linje med hva f eks Norges Varemesse på Lillestrøm, Oslo Spektrum osv opererer med. Vi har ingen dag til dag drift, som gjør det svært kostbart å drive restaurantdrift i en arena eller et messesenter, sier Øystein Flenning, daglig leder for TA Catering as, og legger til at selskapet også er kjent med at fjorårets restauratør opplevde lignende problemer.

Han beklager på det sterkeste at mange måtte forholde seg til av køer og utvalg, i all hovedsak på lørdagen.

– Det var første gang vi hadde ansvaret for serveringen selv. Dette løste vi ikke bra nok, og vi legger oss helt flate for dette. Heldigvis har dette gitt oss de erfaringstallene som vi trenger for å løse det neste å, sier han.

Mer om showet: www.oslohorseshow.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere