RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dytter ungen inn i Fretex-boksene


Dette er blitt et stort problem for Fretex: Boksene på Hovseter ble i helgen tømt i jakten på verdisaker og klær. Vitner forteller at en mindreårig dyttes inn i boksen, mens mor står på utsiden. 
Foto: Fredrik Eckhoff
Dette er blitt et stort problem for Fretex: Boksene på Hovseter ble i helgen tømt i jakten på verdisaker og klær. Vitner forteller at en mindreårig dyttes inn i boksen, mens mor står på utsiden. Foto: Fredrik Eckhoff
Om det er farlig? Javisst, jeg skjønner ikke at det går an en gang, kommenteres det fra kjørekontoret til Fretex.

ULLEVÅL: Mandag morgen var begge de to innsamlingsboksene til Fretex utenfor Ica på Hovseter fullstendig tømt, og klærne lå spredt på utsiden, til beboernes frustrasjon.

Fra Fretex får vi opplyst at dette er blitt et stort problemsom gjelder over hele byen. Klestyvene har blant annet blitt observert på Ullevål.

Ungen inn, mor på utsiden

De tømmer til og med boksene vi har rett utenfor her hos oss, får vi opplyst fra kjørekontoret til Fretex.

Vet dere hvem som står bak?

Det er østeuropeiske tiggere. De dytter ungen ned i boksen, mens mor står på utsiden. Noen har sett dem gjøre det, blant annet på Ullevål, sier mannen ved kjørekontoret.

Det siste året har vi fått mange klager og meldinger, sier han og opplyser at de nå må kjøre oftere rundt for å skjekke boksene.

De bryter jo opp låsene våre også, sier han og forteller at det er lite de kan gjøre for å forhindre dette.

For ubevoktet

Flere av boksene står for ubevoktet, blant annet de på Hovseter, sier en av våre lesere, som tipset oss om klesberget på Hovseter. Hun forteller at flere personer ble observert "vakende" rundt boksene lørdag.

Boksen bak Samfunnshus Vest på Røa står også litt for ensomt, mener vår tipser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere