RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Effektive etter hvilen

Heming holdt hodet kaldt mot ballsikre Oslo City, og vant oppgjøret med to kjappe scoringer.

Gulleråsen: I sur vind og med høstmørket hengende over Hemingbanen tok det en hel omgang før noen av lagene faktisk kom ordentlig i gang med kampen. 1. omgang så ut som en middels treningsøkt, eller i beste fall en uinteressant vennskapskamp. Oslo City demonstrerte ballbesittelse og pasningssikkerhet, men kom seg sjelden raskt fremover. Og de skapte heller ingen sjanser. Heming lå tålmodig og ventet på muligheter til å kontre. Men 1. omgang ebbet altså ut med 0-0, og ingen ordentlige målsjanser til noen av lagene.

Spillere tilbake

Etter hvilen smalt det. Heming kjørte på med to kjappe scoringer. Oslo City reduserte på en dødball etter 64 minutter, men klarte aldri å hente inn ledelsen. Heming produserte faktisk et par giftige målsjanser til det siste kvarteret, mye på grunn av at Oslo City åpnet seg mer bakover.
¿ Denne seieren smakte godt. Vi møter et lag med ambisjoner om å ligge i toppen, mens vi til tider har problemer med å skaffe elleve mann, sier Hemingtrener Einar Sigmundstad etter kampen. Han er spesielt glad for å ha Hans Fredrik Wittussen og Anders Liand tilbake i troppen etter henholdsvis ferie og skade.
¿ Vi har 30 mann på blokka, men ikke alle har vært tilgjengelig til enhver tid. Det er viktig for oss å få disse spillerne, med flere, tilbake, mener Sigmundstad.

Ut av nedrykksstriden

Med tre poeng i denne kampen, klatret Heming ut av nedrykksstriden. Hemingtreneren mener laget skal klare seg i divisjonen etter dette.
¿ Jeg mener vi skal klare oss nå. Neste år vil vi være bedre rustet. Vi bygger en fotballkultur her i Heming nå, og det er viktig for de yngre at de har et seniorlag å strekke seg etter, avslutter Sigmundstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere