RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Effektive Follo knuste Vålerenga 2

Vålerenga tok ledelelsen, men Follo slo voldsomt tilbake og vant 7-1 i toppoppgjøret i 2. divisjon. Se de vakre målene her!

SKI: Det var to velspillende lag som møttes i toppoppgjøret i 2. divisjon mandag. Og de to lagene leverte en rekke perlescoringer i Ski idrettspark.

Vålerengas Simen Olafsen åpnet ballet med et langskudd etter snaue kvarteret. Stopperen, som er oppvokst i Follo-kommunen Oppegård, tok med seg ballen fremover og klinket den i krysset fra over 25 meter.

Noen minutter senere var ikke Olafsen like heldig. Follo snappet en feilpasning fra stopperen og toppscorer Fitim Azemi ble spilt frem alene med Gudmund Kongshavn. Dermed sto det 1-1.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst i artikkelen!

Tre kjempescoringer

Ytterligere ti minutter senere var kampen snudd. Follo vartet opp med vakkert pasningsspill rundt Vålerengas 16-meter, før Christian Bwamy fikk æren av å avslutte angrepet inne i feltet.

To nye praktscoringer avgjorde kampen i løpet av minuttene rundt pause. Aleksander Ruud Tveter og Patrik Karoliussen limte hvert sitt frispark i krysset, slik at Follo ledet 4-1 etter 48 minutter.

Vålerengas siste håp om seier forsvant da Ricky Alba bommet på en straffe etter snaue timen. I stedet plusset Follo på tre nye mål i løpet av den siste halvtimen. Dermed endte kampen 7-1, og Vålerenga blir stående som et av fire lag på 12 poeng, som deler andreplassen på tabellen.

Follo troner alene på topp med 18, etter å ha slått tre oslolag på rad. Kjelsås ble beseiret 2-0 og Skeid 3-1 i kampene før mandagens seier mot VIF 2.

Flatterende resultat

Selv om resultatet var stygt, var Vålerengas unggutter mye nærmere Follo enn 7-1 skulle tilsi. Det understreker også trener Aleksander Olsen.

– Den største forskjellen var vel foran motstanders mål. Jeg synes for så vidt vi henger bra med spillemessig, sier Olsen etter kampen.

Han understreker at målene selvsagt gjør noe med innstillingen til lagene underveis, men føler at Vålerenga i perioder var fullt på høyde med Follo. Likevel mener han at sju baklengsmål selvsagt er altfor enkelt å gi fra seg.

– Vi krever mer. Vi har tross alt noen a-lagsspillere i bakre rekker her og mange gutter med ambisjoner, sier Olsen.

Les alle våre saker om Vålerenga Fotball her!

Høydepunkter andre VIF 2-kamper:

VIF 2 – Skeid: Sterk første omgang holdt for Vålerenga 2

VIF 2 – KFUM: Vålerenga 2 med en sterk seier mot KFUM

VIF 2 – Kvik Halden: Imponerende seier av Vålerengas unggutter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere