Effektive Manglerud Star

 

 

MS fikk en god start på høstsesongen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Er gjennom: Kim Larsen drar seg forbi Bossekops Hugo André Isaksen.

GREVERUD: - Vi hadde forventet å vinne og er fornøyd med 4-0, sier trener Kjell Sverre Hansen Wold.

Men det var faktisk bunnlaget i avdelingen som skapte de fleste sjansene før pause og kunne gjerne ha scoret. Manglerud Star slet litt med å feste grepet på kampen.

- Det må vi regne med når vi spiller mot et lag som kommer for å forsvare seg og satser på ett poeng eller en heldig seier. Noen ganger tar det tid å få ordentlig kontroll.

Kristoffer Eide - som var drivende god - sørget for den eneste scoringen før pause.

Effektive

Da Kim Larsen satte inn 2-0 noen minutter ut i 2. omgang, var det bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli.

Det stoppet på fire. Da var Manglerud Star fornøyd med dagen og ikke så veldig interessert i å gå framover. Ballen ble spilt mye på tvers i forsvaret og på midtbanen.

MS var effektive og scoret på tre av de seks sjansene sine i 2. omgang. Uavgjortresultatet mellom Raufoss og LIllehammer ble en ekstra bonus for MS, som bare har to poeng opp til serielederen.

- Skal henge med i toppen

Manglerud Star avsluttet vårsesongen med tre strake tap mot Stabæk 2, Ranheim og Raufoss.

- Det betydde at vi ikke satte oss i førersetet slik vi hadde planlagt. Samtidig så vi at troppen i noen posisjoner trenger å styrkes. Vi har bare fem forsvarsspillere, og da to var ute samtidig måtte vi begynne å rokere. Det ble tre jevne bataljer hvor vi kunne tatt poeng, men alle endte med tap.

Manglerud Star ønsker å ta over styringen igjen.

- Vi har som mål å henge med i toppen. Det er den gamle klisjeen om å ta én kamp om gangen, men samtidig ønsker vi å være i en posisjon slik at vi kan kjempe om opprykk når de fire siste kampene går.

Manglerud Star avslutter høstsesongen mot Bodø/ Glimt 2, Bærum og Ranheim før Raufoss kommer til Greverud til det som kan bli en seriefinale 24. oktober,

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.