*Nettavisen* Nyheter.

Egeland til BSK/NIF

Spillende trener Michael Bech Rehnqvist kan glede seg over få Erlend Egeland i stallen neste sesong.

BSK/NIFs håndballherrer styrker laget med landslagsspiller Erlend Egeland fra ØIF Arendal.

Nordstrand: 22-åringen fra Arendal har skrevet under en to-årskontrakt med BSK/NIF.

Egeland har vært fast inventar på diverse yngre landslag og det siste året på rekruttlandslaget. Han betegnes som en av de mest spennende spillerne i Norge.

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Erlend. Han vil styrke oss betydelig forsvarsmessig. Samtidig som han vil gi vårt angrepsspill en klart større bredde. Han har stått sammen med Preben Vildalen i midtforsvaret hele sesongen i Arendal. Vi håper han tar med seg den tøffheten til Oslo, sier sportssjef Henrik Wilhelmsen.

Stenge bakover

I årets Postenliga er det kun seriemester Drammen som har scoret flere mål enn BSK/NIF.

For å ta steget videre fra den femteplassen i debutsesongen er man avhengig av å stenge mer bakover neste sesong. Der blir Erlend en viktig brikke!

– Jeg gleder meg veldig til å spille for BSK/NIF. Det er et utrolig spennende lag, og jeg ser fram til å kunne bidra for klubben, sier Erlend Egeland.

Med Erlend på plass blir han den åttende spilleren fra BSK/NIF som pr. dags dato er på et av de ulike landslagene.

– Det antallet er vi meget stolte over, og vi har god grunn til å se fremtiden lyst i møte. Vi ønsker ytterligere 3-4 spillere før stallen er komplett. Forhåpentligvis er alt avklart før sluttspillsavslutningen neste helg, avslutter sportssjefen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.