RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Egge treer i landskamp

Turneren Petter Egge tok en sterk 3. plass i juniorklassen under landskampen mot Italia i helgen.

Milano: Landskampen er en del av oppkjøringen til Nordisk Mesterskap for seniorer førstkommende helg og Europamesterskapet for junior og senior i Volos, Hellas 3-7. Konkurransen var meget godt organisert og det var en flott atmosfære med fulle tribuner. Italia var meget sterke i seniorklassen med Alberto Busnari (VM-finale) og Matteo Morandi (OL-medalje) i spissen, og turnet til 261,7 poeng.
De norske seniorene turnet jevnt godt, men hadde noen klikk i frittstående og bøylehest, og fikk 235,7 poeng. Espen Jansen fra Njård ble beste nordmann med sin femteplass sammenlagt.

Imponerte

I junior klassen imponerte Petter Egge med å bli nummer tre sammenlagt med 75,10 poeng. Tama Lorenzo vant med 78,45. Klubbkamerat Joachim Hanche-Olsen er fortsatt småskadet, men turnet tre apparater i lagkonkurransen. Dette er starten på et samarbeid med Italia, neste år er de ventet å komme til Norge på en tilsvarende konkurranse.
Petter var veldig god, men alle turnerne er i rute før EM, forteller trener Åge Storhaug.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere