RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eggkasting og hasjplantasje


 
 
Ungdommer lagde bråk på Ulsrud videregående skole og to personer er arrestert på Lofsrudhøgda i forbindelse med en hasjplantasje. Les ukas politilogg her.

Innbrudd på Bøler

BØLER: Tyver kom seg unna med laptop, kamera og smykker etter innbrudd i en bolig i Guristuveien tirsdag.


Vind spredte ild

ULSRUD:
En gressbrann oppsto tirsdag i General Ruges vei. Politi og brannvesen kom til stedet og fikk slukket rast. Noen gutter hadde tent på noe tørt gress og noen vindkast gjorde at ilden spredte seg. Politiet snakket med gutten og hans foreldre, og en sak er opprettet på forholdet.


Stjal kylling og nøtter


MANGLERUD: En person nasket en halv kylling og noen nøtter fra en butikk på Manglerud senter tirsdag. Det var noe usikkerhet rundt hans personalia og hvem han var så han ble kjørt i sentralarresten for avhør.


Mistenkelig personer i Solveien

NORDSTRAND:
En nabo meldte ifra til politiet om to personer som viste uvanlig stor interesse for boligene i Solveien. Melderen fulgte godt med slik at politiet etter hvert kom over to mistenkte på Holtet trikkeholdeplass. Det dreide seg om to personer av rumensk herkomst. Den ene ble pågrepet etter utlendingsloven og den andre ble brakt til sentralarresten for forkynning.


Tatt med narkotika

SØNDRE NORDSTRAND:
Da en bilfører ble stanset ved Ljabrudiagonalen tirsdag kveld, ble det funnet noe narkotika på sjåføren og han hadde heller ikke gyldig førerkort. Føreren er nå anmeldt for forholdene.


Tatt utenfor politistasjonen

MANGLERUD:
Natt til onsdag ble en bil stanset utenfor Manglerud politistasjon. I bilen ble det funnet noe narkotika og sjåføren hadde heller ikke gyldig førerkort. Både fører og passasjer blir anmeldt for forholdet. Bilen ble tauet inn av Viking.


Ungdommer kastet egg

ULSRUD: Flere ungdommer fra en annen skole oppsøkte Ulsrud videregående skole onsdag. Én person hadde kastet egg inn i et datarom, og rommet ble påført en del skader. En person ble holdt igjen, og forholdet anmeldt og under etterforskning.


Lovlydige Lambertseter-syklister

LAMBERTSETER:
Politiet avholdt en sykkelaksjon onsdag kveld på Lambertseter. Politiet observerte mange syklende, men alle holdt seg til lover og regler. Dermed ble ingen anmeldelser eller gebyrer skrevet ut.


Full i bil

RYEN: Politiet fikk tips om at fører av en bil som sto parkert ved Rema 1000 på Ryen onsdag kveld virket beruset. En patrulje kom til stedet og fikk kontroll på sjåføren, en mann på 50 år, som ganske riktig var godt beruset. Manne ble kjørt i sentralarresten og bilen ble tauet inn.


Tatt med narkotika


LJABRU:
En bilfører ble stanset i Ljabrubakken natt til torsdag. Noe narkotika ble funnet i bilen, og en mann på 30 år er anmeldt for forholdet.


Ruset i bil

BRYN: Politiet kom over en parkert bil i Østensjøveien natt til torsdag. Det viste seg at personen bak rattet var beruset, og det ble funnet en pose med noe man tror er narkotika i bilen. Den 37 år gamle mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.


11 sykkelbrudd på Holtet


HOLTET:
Det ble avholdt en sykkelkontroll Holtet torsdag morgen. Politiet registrerte cirka 110 syklister. Av disse fikk fem syklister forenklet forelegg for rødlyskjøring, fem muntlig tilsnakk på grunn av atferd, og en syklist fikk forenklet forelegg og anmeldelse på grunn av kjøring mot rødt lys.


Hasjplantasje på Lofsrud

LOFSRUD:
To personer ble pågrepet på Lofsrudhøgda torsdag. Det dreier seg om to menn på 26 og 27 år som har tilknytning til en hasjplantasje på stedet.


Russebråk på sletta


EKEBERG:
Torsdag kveld klaget flere på bråk fra russen. En patrulje kikket rundt Ekebergveien og på sletta. Klokken 02.14 kom de over en russebuss på sletta og en person ble anmeldt på grunn av urinering på offentlig sted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere