RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ei din egen "suite"

På Løren Torg kan man nå kjøpe egen leilighet i et bygg inspirert av luksushoteller.

Løren: Har du drømt om å bo på hotell så lenge du vil, med nesten alt du kan tenke deg av tjenester? Da kan Løren torg bli ditt neste hjem om du har råd. For nå kan du kjøpe din egen leilighet med tilknytning til resepsjon ved hovedinngangen som skal være bemannet til alle døgnets tider.

Sikkerhet og service

Vektere vil på kvelds- og nattetid patruljerer og overvåker Løren torg. I tillegg til dette vil det også installeres sikkerhetsutstyr i form av kameraer og alarmer både i leilighetene, resepsjonen og garasjeanlegget.
Om ikke dette er nok, tilbys det en rekke servicetjenester. Nyvasket leilighet når du kommer hjem fra ferie, innflytingsservice, håndverker og vaktmester er bare noen av tjenestene du kan be om. Liker du å holde fester for venner og kjente, men du er redd for slitasje på leiligheten din? Da kan tilbudet om å leie selskapslokaler i fellesrommene være noe for deg. Og om du ikke orker å lage mat til selskapet ditt kan du i tillegg leie cateringtjenesten og komme til dekket bord. Alt dette bestiller du i byggets lobby i førsteetasje.

Opplevelser

Utbygger satser også på opplevelsestilbud som konserter, mat- og vinkurs for å holde deg i aktivitet. Opplevelser du kan ta del i etter en tur på treningssenteret, eller en shoppingrunde i Løren torgs egne butikker tilknyttet boligbygget.
All denne luksusen koster. Den dyreste leiligheten ligger like under femmillionersklassen, og den billigste like under to millioner. Dette er andelsleiligheter der det er lagt opp til et innskuddsbeløp og en fellesgjeld. Leilighetene er avdragsfrie i fem år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere