RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eide herjet med Vålerenga


Kristoffer Eide (t.v.) og Martin Vethe hadde mye å juble for i Vallhall mandag.
Kristoffer Eide (t.v.) og Martin Vethe hadde mye å juble for i Vallhall mandag.
Kristoffer Eide spilte hovedrollen i Manglerud Stars 4-0-seier over Vålerenga 2 mandag kveld.

VALLE: Hurtigtoget fra Hadeland var sammen med driblefant Viktor Larsson kampens toneangivende spiller, og de to lynhurtige spillerne ble rett og slett for mye for Vålerengas nest beste.

– Jeg er veldig fornøyd. Det er herlig å få tillit, og da er det også godt at jeg klarer å prestere, sier Kristoffer Eide.

Gode overganger

Det så ut til å gå mot 0-0 til pause da Eide satte opp dampen langt inne på VIFs banehalvdel. Spissen stormet inn i boksen, og VIF-forsvarerne hadde ikke annet valg enn å felle Eide. Kim Larsen scoret på det påfølgende straffesparket.

Enda bedre skulle det bli for MS minuttet etterpå. Eide satte nok en gang fart, slo inn i feltet – og etter litt klabb og babb fikk Viktor Larsson satt inn 2-0.

– Det var godt å få det andre målet rett etterpå, smiler Eide.

Etter hvilen ble det mye rom fremover på banen for MS, og Eide fikk selv æren av å sette inn 3-0 etter pasning fra Larsson. Sistnevnte fikk også målgivende pasning på 4-0, da innbytter Felix Ademola enkelt kunne styre inn ballen fra kort hold.

– Det ble mange overganger på oss i dag, og vi var ganske effektive. Det var moro å spille slik mot VIF-stjernene, sier Eide.

Tett kampprogram

For det var ikke noe dårlig lag MS møtte. VIF-trener Martin Andresen valgte blant annet å starte med seg selv, og i tillegg var navn som Lars Iver Strand, Dawda Leigh og Mostafa Abdellaoue i startelleveren.

– Vi visste vi kom til å møte et tøft lag, og det var jevnt og hardt lenge. Vi jobbet godt og fikk mål på et gunstig tidspunkt. Etter hvert satt overgangene veldig bra, og dette var et veldig godt resultat for oss, sier MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold fornøyd.

Etter to uavgjort har nå MS tatt to trepoengere, og laget er dermed med fremme i teten.

– Nå må vi bare holde konsentrasjonen oppe fremover. Det blir mange tette oppgjør, og allerede onsdag er det cupkamp borte mot Lillehammer. Lørdag har vi Frigg i serien, så det er bra vi har en bred tropp. Det blir nok forskjellige lag som starter i de to neste kampene, sier Hansen Wold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere