RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eiendomsmeglere sammen for Chile


Jacob C. Lothe (f.v.), Ingrid Lundaas og Morten Kim Pedersen har samlet inn penger til de berøte i Chile.
Jacob C. Lothe (f.v.), Ingrid Lundaas og Morten Kim Pedersen har samlet inn penger til de berøte i Chile. Foto: FOTO: PRIVAT
Aktiv Eiendomsmegling har stått sammen og samlet inn penger for å sende ned containere til de berørte av jordskjelvet i Chile.

HELLERUD: Over to millioner mennesker har blitt hjemløse i Chile, etter at jordskjelvene herjet vilt lørdag den 27. februar. Jacob C. Lothe og hans kolleger i Aktiv Eiendomsmegling på Hellerud har nå stått sammen og samlet inn penger for å sende containere til ofrene i Chile.

– Jeg satt hjemme og tenkte at dette måtte vi gjøre noe med. Jeg klarte å få med meg de andre kontorene i Groruddalen og til slutt; alle kontorene i Norge, til å samle inn penger til to 40 fots containere, som vi nå driver og fyller med all slags nødvendig utstyr som vi deretter sender videre til familier som har mistet blant annet hjemmene sine i Chile, forteller eiendomsmegleren Lothe som selv har chilensk bakgrunn.

– Etter hvert klarte vi også få med alle de resterende eiendomsmeglerne fra de andre Aktiv-kontorene, sier Lothe.
 

Mer hjelp ønskes!

Lothe har selv familie i Chile og fikk ikke nådd dem på telefon før noen dager etter katastrofen. Han og Aktiv Eiendomsmegling har på knapt en uke samlet inn ca hundre tusen kroner som akkurat finansierer å sende ned to containere med betalt tollavgift.

– Vi er hittil nesten klare for å sende ned to konteinere i første omgang. Vi har fått inn en haug med klær. Det vi kanskje savner og håper på å få inn er tepper, soveposer, telt, verktøy og hermetisk mat med minst10 måneder holdbarhetsdato, sier Lothe.

Dette kan leveres på Aktiv Eiendomsmegling på Hellerud. Med adresse Tvetenveien 170, 0671 Oslo.

Et framtidig prosjekt

Aktiv satser på at dette er noe de fortsetter med også i etterkant av leveringen av disse to containerene.

- Vi håper at vi kan få sendt enda flere containere til Chile, men da er vi helt avhengig av pengestøtte til betalingen av containerne og tollavgift, forteller Lothe.

Pengene kan overføres på:

6045.05.36906
Latin-Amerika Helsefond
Pb: 4516 Nydalen
0404 Oslo
Merkes med «Aktiv hjelp til Chile»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere