RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eintertainer beste buss

Entertainer er den absolutte eneren blant årets russebusser på Lambertseter videregående skole.

Lambertseter: Under russebusskåringen onsdag, stakk den av med hele tre priser. Beste lyd, beste interiør og årets Lambertseterbuss.

Egentlig var det ingen tvil. Den er bare best. Gutta har brukt utrolig mye penger på bussen, de har dekket den med folie og har et stort musikkanlegg. Det er ofte de med mye utelyd som vinner, forteller Mehmet Øzalp, skolens russeformann.

Selv er han med på bussen The River som fikk utmerkelsen "årets konsept".

Vi har brukt et casinokonsept. The river er et pokeruttrykk, det siste kortet som blir delt ut. Ergo er dette vår siste sjanse til å vinne noe og vår siste sjanse til å ha det moro, forklarer Mehmet.

Den siste utmerkelsen, den for årets show, gikk til jentebussen Barnslig. I følge Mehmet får ikke bussene noe som helst for å vinne. Det er bare ren prestisje det dreier seg om. Rett og slett å ha den kuleste bussen blant årets 200 Lambertseterruss. Forøvrig en veldig snill og grei russeårgang. Alle oppfører seg pent, forsikrer formannen, og glemmer i den forbindelse av politiet fikk klage fra Lambertseter sykehjem for mye og høy lyd under kåringen i skolegården.

Fredag dro samtlige av skolens russebusser til Stavanger. Entertainers klare mål var å bli kåret til årets buss på dette treffet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere