RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eira 10 år: Alle bilistene kjører i minst 40 km/t

Jeg mener at skoleveien min er farlig, fordi alle bilistene kjører i minst 40 når fartsgrensen er Sone 30.

Jeg bor i Kåres vei. Men det er ikke farlig og gå en annen vei. Jeg har nemlig to veier og gå. Jeg går den farlige veien, sammen med Ida eller en av mine storesøstre, fordi det er lettere og gå sammen med andre.

Jeg har ikke så mye og klage på fordi jeg kan gå en annen vei. Men det viktigste er at bilistene kjører for fort, og at Politikerene ikke gidder og gi oss mer enn en fartshomp og noen skilt med «parkerig forbudt på denne siden» som ikke hjelper. Derfor er det farlig og gå min vei til skolen.

Jeg er veldig sur på Politikerene fordi de ikke gidder og gi oss nok for å stanse denne fartskrisen, og Synne (en annen av mine storesøstere) er enig med meg. Hun har skrevet et klagebrev til Politiet som kom i avisen. Men det hjalp ikke!

Jeg er også veldig sur på bilistene som ikke bryr seg om at det går skolebarn her, og bare kjører uforsiktig. De skiltene med «parkerig forbudt på denne siden», er bare på den ene siden, så det er trygt og gå til skolen, men ikke på vei tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere