RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekatherina S. tilbake på Pingvin

Matematisk geni, astrofysiker, filosof, Leningrad-mester i sjakk og elitekunstner fra en alder av 10 år. Mystiske Ekatherina S. viser igjen sin kunst på Galleri Pingvin i Møllergata.

SENTRUM ØST: Tysk-russiske Ekatherina S. er blant samtidens mest fengslende kunstnere, noe som blant annet har inspirert BBC til å produsere portrettfilm om henne. Galleri Pingvin er hennes faste utstillingssted i Norden, og nå er hun snart tilbake i lokalene i Møllergata.

Ekatherina S. er tysk statsborger, født og oppvokst i Russland, arbeider i New York og stiller ut i hele verden. Hennes kunstneriske uttryksformer er maleri, grafikk, skulptur, foto, fotomaleri, video og dans. 41-åringen er idealist, antimaterialist, dypt religiøs og full av entusiasme for sine to store prosjekter, "Dialogue" og "Unity", som hun mener er viktig for verden.

Utstillingen "Dialogue" åpner i Galleri Pingvin lørdag 7. oktober klokka 12. Parallelt går utstillingen "Unity" i Museum Niavaran i Teheran, Iran.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere