RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekebergrestauranten i ny prakt

Etter tre ukers oppussing er nå Ekebergrestauranten klar til å ta imot nye gjester.

EKEBERG: Restauranten åpner nå sine nyoppussede lokaler for publikum, samtidig har stedet fått ny daglig leder, Konstantin Zimmermann fra Sveits.

– Han er utdannet kokk og servitør, og har hotellhøyskole fra Sveits. Han har også bred bransjeerfaring fra anerkjente steder i inn- og utland, heter det i en pressemelding fra restauranten på Oslos tak.

Om lokalene heter det at man selvsagt vil kjenne seg igjen, men restauranten har fått nye stoler, ny belysning og nye gardiner.

Kafé- og barområdet ved inngangen har fått nye lounge- og sofagrupper.

– Toppetasjen har blitt litt utvidet, og våre kurs- og konferanselokaler har fått et nytt preg, heter det i en melding fra Ekebergrestauranten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere