RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marte Christensen (11), Linn Margrete Flaan Akre (11), Andrea Lie Nielsen (11) og Maren Vik-Strandli (11) er glade for at Frode (5) ikke er sulten.
Marte Christensen (11), Linn Margrete Flaan Akre (11), Andrea Lie Nielsen (11) og Maren Vik-Strandli (11) er glade for at Frode (5) ikke er sulten.

Eksotisk bursdagsfeiring

Hvite mus til middag er ikke vanlig kost når man feirer bursdag. Forhåpentligvis har Andrea (11, snart 12) og venninnene spist før de besøker Reptilparken.

SENTRUM: Hei! God dag, god dag, skvaldrer Junior (6), ei mørkerød Arapapegøye.

Fra sitt åpne bur i St. Olavsgate 2, hilser den seks år gamle papegøyen de besøkende velkommen til Reptilparkens nye lokaler.

Hit har Andrea Lie Nielsen (11) tatt med venninnene for å feire 12-årsdagen på forskudd.

Jeg har vært her før, og syns det er gøy å feire bursdagen min her, sier hun.

I dag er det spisetid for reptilene døde, frosne mus lempes inn i glassburene til de glupske slangene. Med foring bare en gang i uken, er appetitten upåklagelig. Hud, hår, og ikke minst hale, forsvinner ned på høykant til skrekkblandet fryd blant jentene!

Frode (5) har ikke fått mat ennå, likevel lar han bursdagsbarnet og de andre klappe og kose. Ikke alle slanger er like glupske eller så er han bare ikke sulten i dag.

Reptilparken vokser

For Tonje Brekke (23) startet det med en tarantella ved navn Angel. Nå er edderkoppen blitt 9 år, og Tonje jobber som parkansvarlig i Reptilparken.

Vi flyttet fra Storgata i august i fjor. 1. desember åpnet vi i nye lokaler, men er ennå ikke helt ferdig med alle burene. Men det blir større og finere her enn i Storgata, forteller hun.

En del nye tilskudd blant dyrene blir det også, men ingen giftige reptiler.

Det har vi søkt om, men ikke fått lov til. Mattilsynet gir oss ikke tillatelse, forteller Tonje, før hun skjenner på papegøyen Junior for å mumle når den snakker.

God dag, hadet bra, mumler Junior.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere