RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Ekspertene»: Vålerenga blir nummer ni

Flere medier tipper Vålerenga på niendeplass i Tippeligaen 2014. Hvilken plassering tror du Enga tar?

OSLO: Trener Kjetil Rekdal tror det blir jevnt fra fra fjerde til tiende-ellevte lag i årets tippeliga. Så langt har VG, Aftenposten, Nettavisen og Cmore tippet at Vålerenga tar en niendeplass i år.

– Sånn var det i fjor og. Vi ble nummer elleve og var ikke mange poeng bak sjetteplassen. Det er ikke noe ulogisk å plassere Vålerenga mellom 5.- og 11.-plass, så får vi se. Vi har kun hatt fokus på utvikling, så får vi ta målsetting etter hvert, men klart det er naturlig at vi ønsker å gjøre det bedre enn i fjor. Det er en logisk målsetting, sier Kjetil Rekdal til Nettavisen.

I vinduet øverst forklarer Rekdal om mulig plassering for Vålerenga denne sesongen.

Her kan du lese vår kommentar om Vålerengas sjanser i 2014

Tipsene fra de andre ekspertene kommer nederst i saken. Tror du at du kan mer om Vålerenga enn både dittOslo og andre eksperter? I skjemaet nedenfor kan du levere inn ditt tips for Vålerengas 2014-sesong.

Tipp Vålerengas plassering her:

Laget vi er mest usikre på

Det er mange spørsmål rundt VIF denne sesongen, både offensivt og defensivt, noe som gjør det vanskelig å spå hvordan det skal gå i år. Våre eksperter har likevel endt opp med en niendeplass for Vålerenga, mener Cmore.

En sesong eller to til

Trolig blir ingen i Vålerenga veldig skuffet hvis klubben ikke kjemper om de øverste plassene på tabellen denne sesongen. De fleste har innsett at det kanskje vil ta en sesong eller to til, før VIF er tilbake. mener VG.
VGs råd: Skaff egen stadion – nå. Vålerenga blir aldri en stabil toppklubb før dét er på plass. Imens tror VG på en plass rundt midten av tabellen i 2014.

Liten opptur

Vi tror på en liten opptur for et ungt Vålerenga-lag, men ingen topp-plassering allerede i år. Vil trolig kjempe om en plass midt på tabellen, og vi har valgt å plassere Oslo-klubben på en niendeplass, mener Nettavisen.

Hestekuren godt nytt

Vålerenga var den aller største skuffelsen sesongen 2013. Nå er det gjort enkelte kloke grep som gir tro på fremgang, mener Aftenposten.

 

Mål og høydepunkter: Engas unggutter slo Fredrikstad

Mål og høydepunkter: Målfest for VIF mot Godset

 

Video: Vålerengas treningskamper i opptak

Samleside: Her finner du alle våre Vålerenga-saker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere