RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekstra penger - mindre kutt

Selv om Søndre Nordstrand fikk vesentlig mer penger til bruk i 2006 enn tidligere år, måtte likevel bydelsdirektøren sette generelle kutt på flere poster. Da så siste ekstrapott kom på bordet, var det rom for å lette på trykket.

SØNDRE NORDSTRAND: Bydeldirektøren hadde foreslått at man skulle redusere kuttet på sykehjemmet med 750.000 og det generelle kuttet på alle tjenestestedene med 1 million. Men i fellesforslaget fra de rød/grønne kom det frem at de ville bruke ytterligere 3,4 millioner på å reduserefire av kuttene.
Det ble enstemmig vedtak på å la hjemmetjenesten få redusert kuttet med 700.000,-. Til sykehjemmet hadde administrasjonen i utgangspunktet redusert kuttet med 750.000,-, men her plusset BU ytterligere på 500.000,-.
Videre ble det flertall for (mot H og Frp) å la barnehagene få 1,6 millioner mer å rutte med, og samme avstemmingsresultat ble det for å redusere et generlt kutt.
Her hadde administrasjonen allerede strøket 1 million, og så ble det ytterligere 600.000,-.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere