Gå til sidens hovedinnhold

Ekstra sjanse til å melde seg på Ungdommens Kulturmønstring

Ungdommens Kulturmønstring UKM Stovner på Haugenstua Scene er flyttet til 28. februar. Dette gir en ekstra mulighet for ungdom i bydelen å melde seg på lokalmønstringen.

STOVNER: Gå inn på www.ukm.no for å melde deg på mønstringen på Stovner. Kanskje er det DU som står på Sentrum Scene eller går til finalen i Trondheim?

Alle velkommen

Ungdommens kulturmønstring (UKM) er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom små og store festivaler, (kulturmønstringer) har du en enestående mulighet til å vise frem det du driver med og til å treffe likesinnede.

Alle er velkommen, enten de sampler på beats &loops, danser halling, skjærer store treskulpturer med motorsag, spiller klassisk piano eller lager 3-D animasjoner på PC.

Ingen konkurranse

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representere kommunen i fylkesmønstringen.

Herfra blir det fra hvert fylke sendt ca 25 deltagere til landsmønstringen, som vanligvis arrangeres i Trondheim.

UKM er ingen konkurranse. Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder .

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter