RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekstra t-baner til Kollen


Skal du på festival i Kollen i helgen, er det t-bane som gjelder.
Skal du på festival i Kollen i helgen, er det t-bane som gjelder. Foto: Illustrasjonsfoto
Det ventes mye folk til Holmenkollen Sommerfestival i helgen. Ruter setter inn ekstra t-banetog.

HOLMENKOLLEN: Fredag og lørdag står Kiss, Rihanna og mange andre stjerner på scenen på Holmenkollen Sommerfestival. 20.000 tilskuere er ventet til området begge dager, og Ruter setter derfor opp ekstra avganger med t-banen.

Både fredag og lørdag kjøres ekstra tog med enkle MX-sett mellom Majorstuen og Holmenkollen, opplyser Ruter. I tillegg kjøres ekstra doble togsett mellom Helsfyr og Holmenkollen. Disse stopper ikke mellom Majorstuen og Holmenkollen, akkurat som under ski-VM i fjor.

– Området har allerede en trimmet infrastruktur og er som skapt for å arrangere folkefest. Under Ski-VM var det jo over 100.000 her per dag, sa presse- og bookingansvarlig Pål Jakobsen til skjeriOslo.no nylig.

Les mer om festivalen: Røffe riff i Kollen

Det er ingen parkeringsmuligheter i området, så alle som skal på festivalen oppfordres til å reise kollektivt. Festivalbilletten gir også fri reise med t-banen på den dagen festivalbilletten gjelder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere