RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Ekstraordinært styremøte om underslag

I går, torsdag 4. september, hadde Bastionen ekstraordinært styremøte på grunn av at et styremedlem hadde underslått penger.

ULLEVÅL: For litt over en uke siden skrev Nordreakerbudstikke.no om underslag i Lyns supporterklubb Bastionen. I går var det ekstraordinært styremøte på grunn av underslaget. Leder for Bastionen, Tjøstel Lindøe, bekrefter ovenfor Nordreakerbudstikke.no at de har politianmeldt et tidligere styremedlem.

- Vi kom frem til at vi måtte politianmelde et tidligere styremedlem på grunn av underslag av penger, sier han til Nordreakerbudstikke.no .

- Hvordan skal dette ha skjedd?

- Han hadde tatt hånd av en del kontanter. De pengene har han ikke betalt inn i Bastionens konto, sier Lindøe.

Lindøe vet heller ikke hvorfor han ikke har betalt inn pengene.

- Jeg aner ikke hvorfor han ikke har betalt inn de pengene. Den anmeldte har også vært sykemeldt i en periode nå og vi i styret har valgt å avsette han fra styret, opplyser lederen av Bastionen.

- Er han ekskludert fra supporterklubben?

- Jeg aner ikke om han fortsatt er med i Bastionen. Det eneste vi har valgt å gjøre i første omgang er å avsette han fra styret, avslutter Tjøstel Lindøe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere