RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Ekstremt få tips» i drapssaken på Manglerud


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Oslo (): Politifolk i alle seksjoner i Oslo-politiet jobber med drapet på Mohammad Arshad på Manglerud, men foreløpig kan antall tips telles på én hånd.

MANGLERUD: – Vi har fått inn fire-fem tips totalt i hele saken. Det er ekstremt lite, og derfor ber vi folk om å komme med mer informasjon til oss, sier politioverbetjent Egil Kulseth i Oslo politidistrikt.

Han inviterte pressen til en oppdatering om drapssaken tirsdag ettermiddag, men holder kortene svært tett til brystet. Foreløpig er både familie, venner og kolleger av Arshad avhørt, men politiet ønsker kontakt med langt flere.

Alle bidrar

Den foreløpige obduksjonsrapporten ble klar mandag kveld, men konklusjonen vil Kulseth ikke gå ut med. Ifølge VG er dødsårsaken omfattende hodeskader som følge av slag med slagvåpen mot hodet, men dette ønsker politiet foreløpig ikke å bekrefte.

Foreløpig er ingen personer pågrepet, og ingen er siktet. Om noen er mistenkt og i politiets søkelys, er mer uklart.

– Jeg har ingen kommentar til det, sier Kulseth.

LES OGSÅ: – 52-åringen var ikke et tilfeldig offer

Han forteller at polititjenestemenn i alle uteseksjonene jobber med å hente inn informasjon i drapssaken. Noe eksakt tall på antall involverte ønsker han ikke å si, men understreker at «alle bidrar i hele politidistriktet».

Kontroll på alle

Politiet opplyste mandag at de har konkrete opplysninger om biler som er sett i området Otto Sogns vei, Wetlesens vei og Rognerudveien på Manglerud i timen fra midnatt natt til lørdag. Den pakistanske restauranteieren ble funnet livløs i halv ett-tiden av en drosjesjåfør, men døde senere av skadene.

– Vi ber nå personer som har vært i dette området i dette tidsrommet om å melde seg. Vi ønsker kontroll på alle biler og personer, sier Kulseth.

Han vil ikke kommentere opplysninger som er kommet fram i flere medier om at overfallsmennene kan ha vært ute etter en annen og dermed overfalt «feil» person. Det skal foreligge opplysninger om at personer i det kriminelle gjengmiljøet har vært i konflikt med en slektning av den drepte 52-åringen. (©NTB)

Les flere saker fra dittOslo:

Her brenner det oftest i Oslo

Mann påkjørt etter å ha gått av trikken

Nå er Ekebergparken åpnet – se spektakulær bildeserie!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere