RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekte følelser i kunsten


Mathilde Henriksen (1) og Snorre Storm Mathisen (2) foran Karius og Baktus-figurene som er laget av ett- og toåringene i barnehagen.
Mathilde Henriksen (1) og Snorre Storm Mathisen (2) foran Karius og Baktus-figurene som er laget av ett- og toåringene i barnehagen.
1. desember åpnet en kunstutstilling i Tyrihans barnehage. Temaet for utstillingen var "følelser".

KARLSRUD: Alle barna, fra ett år og oppover, bidro til den flotte utstillingen. I forkant av utstillingen har barna vært med på mange samtaler om glede, latter, sorg og sinne, forteller barnehagens styrer Heidi Eeg.

Ett- og toåringene hadde latt seg inspirere av et besøk til tannlegen, og resultatet var flotte Karius og Baktus-dokker. De minste barna hadde også uttrykt glede og sorg med to ulike bilder.

Edvard Munch var inspirasjon for en del av utstillingen, mens Knerten resulterte i fine "pinnemenn".

Friske og moderne uttrykk ble til med utendørs installasjoner, som en skulptur av tråd og en fargebombe av en isskulptur. Barna hadde også laget kommentarer om sine bilder.

– Det er en kokk som bærer en stor pølse, sier for eksempel Ola om sin tolkning av Skrik.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere