RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekte fotballglede

Mens de fleste av oss nå har slått oss til ro med at det er høst, og for kaldt til å være ute og løpe rundt, er det denne uka rundt 3000 unge fotballspillere som deltar i Grorud Cup 2005.

Linderud: Noen av disse spreke fotballspillerne spiller på juniorlaget til Veitvet.
Ikke nok med at disse guttene holder ut nå når kulda er på vei til å sette seg, men de gjorde det motsatte av de fleste av oss; de gikk ut, når vi gikk inn. Så ferskt er dette laget, at de i denne turneringen spiller sin første kamp sammen.

En sammensveiset gjeng

Turneringens 4-1 tap mot Hellerud så ikke ut til å få denne gjengen til å henge med leppa. Faktisk var stemningen nesten bedre her enn den ofte er hos et vinnerlag.
Dette er tydeligvis gutter som trives sammen. Veitvet-juniorenes trener, Marius Røising, mente at det var akkurat dette samholdet som styrket laget.
Disse spillerne kjenner hverandre godt. Omtrent halve laget har spilt på Veitvet tidligere, og resten er samlet sammen gjennom venners venners venner.

Ny bane nytt lag

For et par år siden spilte flere av disse spillerne på Veitvet Leoparder, men laget måtte til slutt gi opp da det ble for få spillere.
Veitvet-juniorene viser nå stor takknemlighet til Arild Sørum på Veitvet Ungdomssenter, som har vært pådriveren som har gjort det mulig for denne vennegjengen å spille sammen.
Det var nok en blanding av denne mannens entusiasme, og trener, Marius Røisings store ønske om å starte et juniorlag på Veitvet, som virkelig satte fart i sakene. Det har vel ikke akkurat vært noen bakdel at de har hatt en gjeng på 20 fotballglade gutter i ryggen.
Det som nok var den mest avgjørende hendelsen i dette lagets korte historie, var nok at Veitvet endelig har fått sin egen kunstgressbane etter mange års venting. Veitvet spiller, Stian Brestad var i fyr og flamme over at hele vennegjengen endelig var samlet:
-Dette har vært en drøm i flere år! Jeg blir helt rørt av å se alle gutta i grønn treningsdress!

Positive foreldre

Det var ikke bare guttegjengen som var i godt humør etter tapet. Veitvet-guttas foreldre hadde dannet en egen heiagjeng som etter kampen kom med høye heiarop:
- Bra jobba, det var første kampen!
Fotballmamma, Trude Mette Johansen, var med og heiet på sønnen, Even, og resten av gjengen. Hun var kjempeentusiastisk for at guttene endelig hadde fått seg en egen kunstgressbane.
Vi foreldre syns jo dette er veldig gøy!
Even, som egentlig skulle ønske det var han som hadde scoret det ene målet til Veitvet, var likevel blid som en sol. Han klarte nesten å lure enkelte av oss til å tro at det var han som faktisk scoret, men innrømmet med nok et smil at det var Marius Høyer som skulle ha æren for målet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere