RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekte jule-verksted

Røa Autoco tar julen på alvor og er kundenes julenisse.

Røa: Når Snorre Rønning kommer for å hente bilen etter helårsservice, står gutta med nisseluer bak skranken og overrekker Rønning en pent innpakket presang.
- Har dere pakket inn regningen, spøker Rønning under overrekkelsen.
- Dette hadde jeg ikke regnet med. Det passer jo bra, for jeg har bursdag i morgen, sier Rønning overrasket, når to champagneglass og en liten champagne åpenbarer seg.
- Det er blitt en tradisjon at vi har en overraskelse til kundene i førjulstiden. For to år siden var det juletrær og i fjor var det juleribbe til kundene. Alle synes dette er hyggelig, både kundene og vi som får lov til å være julenisser, smiler daglig leder i Røa Autoco, Glenn Braaten.
- Jeg kaller det skikkelig nisseservice. De har til og med vasket bilen min uten at jeg har bedt om det. Jeg leverte bilen i dag tidlig og den er ferdig i dag. Dette er en fantastisk hyggelig gjeng - og det hele året. Jeg bruker ikke noe annet verksted jeg, sier Rønning, som har med hunden Leo, en chihuahua.
- Du ser hvor stor den er. Han spiser bare biff og er like dyr som bilen, ler Rønning, som jobber som DJ i Kanal 1.
Når gutta er klar for fotografering kan ikke den munnrappe radioverten dy seg.
- Pass på at Leo ikke dekker for hele bildet og at nissene blir med. Norges feiteste DJ er det ikke så farlig med. Det er godt jeg jobber i radio, sier Rønning.
- Neste år skal vi ha en ny overraskelse på lur, lover Braaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere