RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekte kunstnere

Med Mozell og kanapeer ble kunstutstillingen på Nordseter barne-hage høytidelig åpnet sist uke.

Nordseter/Kastellet: I grønn avdeling er det barn fra tre til seks år og disse har i flere uker arbeidet med den imponerende utstillingen som ble avduket sist uke. Snoren ble høytidelig klippet over med Ivar Nyhus fra Nordstrand bydelsadministrasjon til stede.

Det var kjempegøy å klippe snoren i går, forteller Konrad Hagen Skarheim oppglødd. Han og Josephin Gunnarsson, Viktoria Hagen Joakimsen, Ingrid Resvoll og Hedda Enghagen Bråthen viser frem selvlaget kunst i barnehagens lokaler som for anledningen var gjort om til et galleri. Kunstverkene består blant annet av kulltegninger og en av oppgavene barna fikk var å tegne "sin annen halvdel" ved å klippe et bilde av ansiktet sitt i to og tegne den andre halvdelen etterpå.

Noen synes dette var litt skummelt til å begynne med, men du verden som de tødde opp etter hvert. Jeg er helt imponert over hva de har fått til, forteller assistent ved grønn avdeling, Janne Køgel Quiron Blondin. Utstillingen har vært hemmelig for foreldrene og Blondin kan fortelle at barna har vært veldig spente.

Når de har vært så flinke så synes vi det var viktig å gjøre noe skikkelig ut av det og derfor bestemte vi oss for å lage en ordentlig vernissasje. De var kjempespente før åpningen på tirsdag. Nå går de rundt og kaller seg selv kunstnere, smiler Blondin.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere