RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekte lesefrø på utstilling


Det leses mye i barnehager, og mandag åpnes utstilling med lesefrø som tema. Lerdal barnehage er en av de i Søndre Nordstrand som har god bibliotekkontakt og får kasser med bøker.
Det leses mye i barnehager, og mandag åpnes utstilling med lesefrø som tema. Lerdal barnehage er en av de i Søndre Nordstrand som har god bibliotekkontakt og får kasser med bøker.
Hvordan er et lesefrøs hverdag? Det vet mange barnehagebarn i Søndre Nordstrand. Nå blir det utstilling over temaet.

HOLMLIA: Biblioteket på Holmlia og Bjørnholt har god kontakt med barnehager, og i fjor visste i alle fall barnehagebarn i Bertramjordet og Lerdal hva som venter når bibliotekarer kom med bokkassene sine.

Utstilling

Nå er det laget utstilling med tittel "Fra et ekte lesefrøs hverdag". Denne åpnes klokken 11.00 mandag, og det er byråd Torger Ødegaard som står for den offisielle åpningen og samtidig markerer starten på Nasjonalt Leseår.

Barnehagebarna viser hva livet med bøker/litteratur har resultert i.

– Det er egenproduserte collager, tegninger, bilder og små hverdagsfortellinger, forteller bibliotekar Mette Helland Jahr.

– Det er blitt til en flott utstilling som åpnes av byråd for kultur og utdanning, Torger Ødegaard. Avdelingsleder ved Deichman Holmlia og Bjørnholt, Elin Bergstrøm Hermansen skal fortelle mer om prosjektet Lesefrø, og barna underholder og klipper snoren, forteller hun.

Etter seansen på biblioteket på Holmlia, skal byråden besøke Lerdal barnehage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere