RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ektepar omkom i brann på Høyenhall

En kvinne og en mann er funnet omkommet etter en boligbrann i Høyenhallveien 37 onsdag morgen.

HØYENHALL: Politi og brannvesen fikk melding om brannen litt før kl. 7 og rykket ut med store mannskapsstyrker. Brannen hadde imidlertid på kort tid fått godt tak, og det var både vanskelig å ta seg inn og få dempet varmen. Vind gjorde at det også ble stor røykutvikling som bredte seg nordover. Nærmeste naboer fikk derfor beskjed om å holde seg innendørs og lukke vinduer, men det var ikke nødvendig å evakuere.
Hafslund og Viking ble også rekvirert da man en stund var redd for at varmen kunne ødelegge stolpe og ledninger like ved huset. Politiet var også redd for at det i de trange boligveiene kunne bli for smalt for utrykningskjøretøyene, og forberedte derfor borttauing av parkerte biler.

To omkommet

En drøy halvtime etter at redningsmannskaper kom til stedet, ble det bekreftet at en kvinne var funnet omkommet. På grunn av den sterke varmen tok det tid før røykdykkere kunne komme inn for å søke i hele huset. En person til, kvinnens ektemann, ble meldt savnet, men er nå funnet omkommet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere